Sådan frakobles en gammel eller ødelagt computer fra et Apple ID ved hjælp af iTunes-appen

Når du køber digitalt indhold fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store, er der kun adgang til det fra en computer, der har tilladelse til at bruge din iTunes-konto.

itunes-logo-1

Hvis du ønsker det, kan du godkende et hvilket som helst antal computere. Men det betyder også, at enhver med adgang til en autoriseret computer får adgang til det digitale indhold, du har købt. Derfor anbefales det, at du altid fjerner konto-autorisations-id'et Apple fra en computer, du ikke længere bruger, eller når du sælger enheden til en anden person. Når du fjerner autorisation fra en computer, går de data, der er gemt på den, ikke tabt. Adgang til beskyttet indhold afsluttes simpelthen.

Følg disse trin for at fjerne kontotilladelse fra en computer ved hjælp af iTunes.

Først og fremmest skal du finde ud af antallet af computere, der er knyttet til din konto Apple ID

Trin 1: Start iTunes på din computer.

Trin 2: Log ind på din konto Apple ID, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin 3: Vælg menuen Konto-> Vis øverst på skærmen.

Trin 4: Indtast om nødvendigt adgangskoden til dit Apple konto-id.

Trin 5: Dine kontooplysninger vises. Ved siden af ​​autorisationslinjen Computer ser du antallet af autoriserede computere med adgang til det indhold, du har købt.

Fjernelse af en konto fra en computer

Trin 1: Start iTunes på den computer, hvor du vil blokere kontoen.

Trin 2: Vælg menuen Konto-> Autorisation-> Deautoriser denne computer øverst på skærmen. hvordan man afautoriserer en computer iTunes

Trin 3: Indtast om nødvendigt adgangskoden til dit Apple konto-id.

Trin 4: Vælg derefter Fjern godkendelse efter.

Fjernelse af en konto fra alle autoriserede computere

Husk, at du kun kan fravælge alle computere en gang om året. Denne mulighed er nyttig, hvis du har glemt at slette din konto fra en allerede solgt computer.

Trin 1: Start iTunes på din computer.

Trin 2: Log ind på din konto Apple ID.

Trin 3: Vælg menuen Konto-> Vis øverst på skærmen.

Trin 4: Indtast adgangskoden til dit Apple konto-ID, hvis det kræves.

Trin 5: Dine kontooplysninger vises. I informationsafsnittet på konto-id'et Apple skal du vælge knappen 'Fjern godkendelse af alle'. Denne knap vises kun, hvis du har godkendt mindst to computere. Sådan frakobles en gammel eller ødelagt computer fra et Apple ID ved hjælp af iTunes-appen

Trin 6: Nu mister alle autoriserede computere adgang til din konto og vil derfor blive afautoriseret.

Når autorisationen er fjernet fra computeren, går de data, der er gemt på den, ikke tabt. Det er bare, at adgang til beskyttet indhold afsluttes fra denne computer. Hvis du har brug for at autorisere din computer igen, skal du bare starte iTunes og gå til menuen Konto-> Autorisation-> og vælge Godkend denne computer.

Rate article
Websted om smartphones, instruktioner, tip, ratings.
Add a comment